by donostialdea.eus-admin | Api 11, 2017
Yalde erretegia Astigarragan, “sagardoaren hiriburuan”, dago Yalde jatetxea. Xirmendutan erretako saiheskiak dira jatetxearen espezialitatea, eta ospe handia eman diote. Dena den, bestelako platerak ere prestatzen dituzte, sasoiaren arabera: tripakiak,...
by donostialdea.eus-admin | Api 10, 2017
Roxario Jatetxea Roxario jatetxe-sagardotegiak hiru jantoki ditu. Kartaz gain, sagardotegiko ohiko menua eta txotx egiteko aukera ere eskaintzen du. Euren espezialitateen artean, bakailao tortilla, haragiak, arrainak eta etxeko barazkiak aurkitzen ditugu, besteak...
by donostialdea.eus-admin | Api 10, 2017
Iretza jatetxea Sagardotegiaren kontzeptu berria. 3 solairu eta 470 lagunentzako edukiera. Jangela pribatuak, mahaiak kupel barruan, agertokia eta estetika berritzaileena, zerbitzu bikainarekin. Tradizioa eta modernitatea. Karta, sagardotegiko menua, hitzartutako...
by donostialdea.eus-admin | Api 10, 2017
Ibai-Lur Jatetxea Astigarraga eskuz egindako sagardo naturalaren sorlekua da. Hori dela eta, inguruko jatetxeen ardoen kartan, sagardo mota asko aurki daitezke. Establezimendu honek arreta berezia jartzen du herriko sagardoan. Jatetxearen espezialitatea produktu...
Azken iruzkinak